Coachings

De Opvoedcoach gaat met zwangerschapsrust van 8 juli tot en met 20 oktober. Voor dringende hulp kan u terecht bij een van mijn collega’s.

Tijdens de zwangerschapsrust ben ik enkel bereikbaar via e-mail. U zal mogelijk wat geduld moeten hebben, in deze periode gaat mijn gezin voor.

Tijdens een coaching bekijken we samen welk probleem/welke problemen zich voordoen en wat de mogelijke oorzaken hiervan zijn. U krijgt meer uitleg over de mechanismes achter het moeilijke gedrag van uw kind en zoekt samen met de opvoedcoach naar een aanpak die tegemoet komt aan zowel jouw noden als die van je kind(eren). Ook ouders die zoeken naar een andere manier van opvoeden, praktische tips willen rond Aware Parenting of hun ouderschap eens onder de loep willen nemen, kunnen in een coaching terecht.

Consultatie

Een eerste consult bij de opvoedcoach duurt 2 uren en kost €80. Verdere consultaties duren 1 uur en kosten €50

Consultaties zijn op afspraak en worden telefonisch vastgelegd.

OPGELET! De opvoedcoach is niet medisch geschoold. Indien u vermoedt dat het moeilijke gedrag van uw kind een medische oorzaak heeft, gaat u eerst langs bij iemand met een medisch diploma. Is medisch gezien alles in orde of houdt het gedrag ook na behandeling aan, dan is een coaching bij de opvoedcoach op zijn plaats.